JONG Ochten

Hieronder kunt u de aankomende evenementen vinden waarvoor inschrijven mogelijk is.
U kunt inschrijven door in te loggen met het account dat u voor deze website gebruikt (waarmee bijvoorbeeld de Kerkbode, weekbrieven en video's te benaderen zijn voor gemeenteleden).
Klikt u hier om alvast in te loggen, heeft u nog geen account? Registreert u zich dan direct.
Ook zonder account kunt u zich inschrijven.

Indien u gebruik wilt maken tijdens een kerkdienst van de ringleiding in de kerk dan vragen we u dit kenbaar te maken in het opmerkingen veld tijdens het inschrijven, uiteraard kunt u hier ook andere wensen of opmerkingen kwijt.
We delen u dan in het middengedeelte van de kerk in alwaar een ringleiding aanwezig is.

Op dit moment kan nog niet worden ingeschreven voor een dienst, komt binnenkort terug om dit alsnog te doen.